• Vaša lokacija / Naslovna / Novosti / Asfaltirane Prvomajske ulice

    Novosti

 •  
   •  
   • Newsletter

    Prijavite se na naš newsletter sistem za redovna obaveštenja

   •  
    
   • Asfaltirane Prvomajske ulice

    31. Mart 2020.
    U skladu sa ranije potpisanom ugovorom sa izvođačima, ovih dana izvode se radovi na asfaltiranju ulica: Jugovića, Rasima Halilovića i Osmana Đikića, ukupne dužine 1150 metara, koje se uključuju u Prvomajsku ulicu. Sredstva za ove radove, u iznosu od skoro 18 miliona dinara, obezbedio je Grad Novi Pazar uz pomoć vlade i resornih ministarstava.

    Ulica Jugovića jedna je od tri planirane ulice za rekonstrukciju, gde su ove nedelje i počeli asfalterski radovi. Prema ranije utvrđenom planu, rekonstrukcija i asfaltiranje izvršeno je i u ulicama Rasima Halilovića i Osmana Đikića.

    U pitanju su frekventne ulice koje povezuju stari deo grada, odnosno Prvomajsku sa magistralom, tj. Ulicom Kej skopskih žrtava. Njihova rekonstrukcija od velikog je značaja za grad, a naročito za meštane, koji sa radošću dočekuju putare. Novi asfalt će im, kažu, unaprediti uslove života u strogom centru grada.

    Podsetimo, iz predhodne godine u ovu, preneto je 17 dogovrenih ulica. Sve koje su pripremljene za postavljanje asfalta, u kojima je prethodno rekonstruisana komunalna infatsrtruktura, privode se kraju. Pre nekoliko dana stvoreni su uslovi za otvaranje asfaltne baze u Novom Pazaru, pa se intezivno radi na postavljanju asfalta na mnogim lokacijama u gradu, kako bi se dogovoreni poslovi priveli kraju.

    Za vreme izvođenja radova radnici našeg preduzeća se pridržavaju svih mera koje je propisala Vlada Srbije u zaštiti od Koronavirusa.

    Snimak asfaltiranja možete pogledati u prilogu.

    Izvor: RTVNP

     

   •