• Vaša lokacija / Naslovna / Novosti / Održana svečana sednica Nadzornog ...

    Novosti

 •  
   •  
   • Newsletter

    Prijavite se na naš newsletter sistem za redovna obaveštenja

   •  
    
   • Održana svečana sednica Nadzornog odbora

    29. Decembar 2015.
    U petak 25.12.2015. u prostorijama RJ Mehanizacija u Novom Pazaru održana je svečana sednica Nadzornog odbora AD "Novi Pazar – Put". Sednici su prisustvovali članovi Nadzornog odbora, menadžmenta, radnici penzinisani u 2015. godini, radnici koji su slavili jubilej i predstavnici medija.

    Na sednici je sumirana godina na izmaku koja je, prema rečima Generalnog direktora Ibrahima Škrijelja, bila teška, kao i nekoliko predhodnih. Ipak, radije činjenica da ćemo sa uspehom završiti i ovu godinu. Generalni direktor je naglasio da smo u godini za nama učestovali na puno tendera i da samo veliku većinu dobili, ali i da smo na nekim od njih morali da idemo sa nižom cenom od uobičajene zbog nelojalne konkurencije.

    Raduje činjenica da ćemo značajan broj poslova preneti iz 2015. u 2016. godinu što nam daje određenu garanciju i sigurnost u obezbeđenost poslova barem do juna naredne godine. U tome će se 2016. razlikovati od predhodnih godina, jer u poslednje vreme nismo imali puno obezbeđenog posla na početku godine.

    U svom govoru direktor je i rekao da je zadovoljan što je većina zaposlenih odgovorno shvatila svoje obaveze i na vreme i kvalitetno ih obavljala, ali da ima i jedan manji deo radnika koji nije. Rekao je da to nije dobro za firmu, kao 

    Na svečanoj sednici se obratio i Generalni direktor AD „Putevi“ Užice Leka Korićanac koji je istakao da je AD „Novi Pazar - Put“ jedna od najuspešnijih putarskih firmi u Srbiji i prisutnima poželeo srećne predstojeće praznike.

    Prisutne je pozdravio i poželeo srećne praznike i bivši Generalni direktor, Izet Ljajić.

    Nakon toga su se uručeni pokloni radnicima penzionisanim u 2015. godini i jubilarne nagrade za višegodišnji rad u firmi (10, 20, 30, 35 i 40 godina). Novčani pokloni porodicama radnika koji su izgubili život na radnom mestu i pokloni svim penzionisanim radnicima biće uručeni do kraja ove godine.

   •