• Vaša lokacija / Naslovna / Novosti / Održana svečana sednica Nadzornog ...

    Novosti

 •  
   •  
   • Newsletter

    Prijavite se na naš newsletter sistem za redovna obaveštenja

   •  
    
   • Održana svečana sednica Nadzornog odbora

    25. Decembar 2014.
    U četvrtak 25.12.2014. u prostorijama RJ Mehanizacija u Novom Pazaru održana je svečana sednica Nadzornog odbora AD "Novi Pazar – Put". Sednici su prisustvovali članovi Nadzornog odbora, menadžmenta, radnici penzinisani u 2014. godini, radnici koji su slavili jubilej i predstavnici medija.
    Svečana sednica Nadzornog odbora

    Na sednici je sumirana godina na izmaku koja je, prema rečima Generalnog direktora Ibrahima Škrijelja, bila teška, ali koju ćemo uspešno završiti. Znalo se da će ova godina biti teška i u skladu sa tim su i doneti restriktivni planovi. Posebnu pažnju posvetili smo smanjenju troškova i ažurnom praćenju gradilišta što je doprinelo efikasnijem i racionalnijem iskorišćenju resursa. Zahvaljujući tome uspeli smo da ostvarimo finansijski prihod. Generalni direktor je istakao da su ove godine gradilišta bila razruđena, jer smo radove izvodili na teritoriji još četri Opštine (Vrnjačka Banja, Rožaje, Zubin Potok i Kosovska Mitrovica), osim onih koje tradicionalno pokrivamo.

    Generalni direktor je na kraju zaključio da, uzimaju u obzir okolnosti u kojima smo poslovali, možemo biti zadovoljni rezultatima koje smo postigli u ovoj godini.

    Svečanoj sednici se obratio član Nadzornog odbora i Generalni direktor AD „Putevi“ Užice Sabahudin Kozica koji je pozdravio prisutne i rekao da je AD „Novi Pazar - Put“ primer uspešne i dobre firme.

    Nakon toga su se uručeni pokloni radnicima penzionisanim u 2014. godini i jubilarne nagrade za višegodišnji rad u firmi (10, 20, 30, 35 i 40 godina). Novčani pokloni porodicama radnika koji su izgubili život na radnom mestu i pokloni svim penzionisanim radnicima biće uručeni do kraja ove godine.

   •